Karácsonyi könyvajánló - 2023

Régi karácsony

„Régi karácsonyok bukkannak fel emlékeim villanásaiból, és megvilágítják az elmúlt időt és embereket akik élnek újra és örökké a kis karácsonyi gyertyák puha, libegő fényében.” (Fekete István) A kötetben egybegyűjtött adventi és karácsonyi történeteket olvashatnak Fekete Istvántól. A sokszor személyes emlékeket idéző elbeszélések szereplői egyszerű, a természet közelségében élő emberek, akiket az író a maguk esendőségében ábrázol.

 

Karácsonyi képeslapok

Karen Swan kétségtelenül nagy kedvelője a téli történeteknek. Az Éjfélkor a hóban, Karácsony a Tiffaninál és a Karácsonyi parti után egy újabb ünnepi románccal készült olvasói számára. A Karácsonyi képeslapok igazi kikapcsolódás, távol levő ismerősökről szóló, ünnepi, meghitt, romantikus történet.

 

 

A karácsony az év egyik (hanem a) legszebb ünnepe. Ilyenkor sokak számára adódik lehetőség az elcsendesedésre, a pihenésre. Ezt az időszakot még varázslatosabbá tehetjük egy jó történettel, izgalmas vagy épp szívmelengető olvasmánnyal. Szemezgessenek karácsonyi könyvajánlónk kínálatából!

Legújabb karácsonyi könyveinket itt találják.

felntt1 felntt2

A gyerekeknek szánt ünnepi ajánlókat itt találják.

gyerek1 gyerek2 gyerek3

Decemberi új könyveink

VÉGRE LESZ IDŐ OLVASNI! A két ünnep között talán mindenkinek lesz egy kis ideje, hogy végre kézbe vegye az éjjeliszekrényen felgyűlt, olvasásra váró könyvek egyikét. De ha nem találja az igazit, böngésszen könyvajánlónkból, és kölcsönözze ki!

fnszp fnszak fnkiem1 fnkiem2 fnkiem3 fnkiem4 fnkiem5 fnkiem6 fnkiem7

 

Tini olvasóinknak Kollár Betti, Colleen Hoover újabb regényeit, valamint a mangák kedvelőinek az Assassin’s Creed sorozat köteteit ajánljuk.

tini1 tnii2

A gyerekeknek szánt ajánlókat itt találják.