Őszi könyvajánló a hosszabbodó estékre

Tovább

Gergely Ágnes októberben ünnepelte 89. születésnapját. Versfordításai, versei jelentek meg Zsoltár női hangra címmel. A rá jellemző precíz eleganciával írta és fordította a kötet darabjait. A mesék úgy érnek véget, hogy boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Gurubi Ágnes Másik isten című regényének hősei már jóval túl vannak a mese végén. A mesék nem szólnak a változásról, arról a pillanatról, amikor egyszer csak nem ismerünk a másikra, de ami ennél rosszabb, már magunkra sem. Szigeti László és Hrapka Tibor Zsebcselek interjúkötetében hitelesen és reálisan mutatja be az írót, Bohumil Hrabalt.

Szakkönyveink gondolkodásunk, kommunikációnk pozitív irányba történő átformálásáról szónak. A titok szeretet, egészség és pénz, Asszertivitás a mindennapokban, Ne cipeld tovább, Ne agyald túl, engedd el!

Új könyveink más kötetei hazánk, Erdély, a felvidék és a világ nevezetességeit, művészeti emlékeit, építészeti műremekeit, természeti értékeit, túraútvonalait mutatja be. Szórakoztató könyveink között minden olvasni szerető látogatónk találhat kedvére valót. Olvashatnak családi titkokról, második lehetőségről, egy félénk pár egymásra találásáról, a történelem kényszerítő erejéről.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Tini olvasóink is több könyvet is találhatnak kínálatunkban:

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

A gyerekeknek szóló ajánlót itt nézhetik meg.