A- A A+
gyermekkönyvtár

Postacím:

5500 Gyomaendrőd,
Fő út 230.

Nyitvatartásunk:

Hétfő - Péntek: 11 - 17
Szombat: részletek itt!

Telefon / Fax:

+36-66/218-370 

Júliusi könyvajánló (2020)

Tovább

Itt a nyár, sok érdekes olvasmány vár benneteket könyvtárunkban. A mesekönyvek között megtaláljátok Matuka kedves történeteit a Szülinapi meglepetés, az Autósuli és a Buli a roncstelepen című kötetekben. A kisvakond történeteit is sokan szeretik közületek. Zdeněk Miler népszerű rajzaihoz most Lackfi János írt vicces verseket. Megérkeztek a Disney Suli – Olvasni jó! sorozatának új, hercegnős köteti is. Sok érdekességet rejt Takács Viktória Pünkösdi mese című könyve.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Folytatódnak kedvenc hőseitek történetei, olvashatjátok Clarice Bean, Pate, Geronimo Stilton és az Unikornis mentőcsapat újabb kalandjait. A Panthera sorozatból megérkezett A párduc hazatér és A jégmadár útja című kötet. A Földönkívüli a tesitanárom! és a Szuperhős lett a bátyám! című kötetek igazi kikapcsolódást adnak majd a vakáció ideje alatt.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

A bűvészek titkaira sokan kíváncsiak. Két könyvet is ajánlunk, melyek válaszokat adhatnak: Elképesztő trükkök és Bűvésztrükkök érmékkel, kártyákkal és hétköznapi tárgyakkal. Csodás fővárosunkról, Budapestről olvashattok a népszerű Mi micsoda sorozat kötetében. A környezetvédelem témaköréből két új könyvet is találtok a polcokon.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább