A- A A+
gyermekkönyvtár

Postacím:

5500 Gyomaendrőd,
Fő út 230.

Nyitvatartásunk:

Hétfő - Péntek: 11 - 17
Szombat: részletek itt!

Telefon / Fax:

+36-66/218-370 

Júniusi könyvajánló gyerekeknek (2019)

Tovább

Májusban sokat esett az eső, s ilyenkor bizony előfordult, hogy nem volt kedvünk felkelni. De Masának, a kismedvének sem. Róla olvashattok Agócs Írisz legújabb könyvében. A kuflikat szerető gyermekeket és felnőtteket különleges helyre, a föld alá vezeti Dániel András. De találtok könyvet Buldózer Boldizsárról, a kisvakondról és Hamupipőkéről is.

Tovább
Tovább
Tovább

A Világvége-alsó című könyv kortárs mesék gyűjteménye. Az állattörténetek kedvelői és az angol vagy német nyelvet tanulók figyelmébe ajánljuk a 30 angol-magyar állatmese és a 30 német-magyar állatmese című köteteket, ahol a mesék két nyelven olvashatók.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Újabb köteteket találtok az Így neveld a sárkányodat sorozatból, amelyekből további érdekességeket tudhattok meg III. Hablaty Harákoló Haraldról. Póni születik címet viseli az a kötet, melyben Katy és a Karamella nevű póniló történetét olvashatjátok. Feltétlen vegyétek kézbe a A varázsfuvola és Az Operaház meséi című köteteket, mert különleges zenei és kultúrtörténeti ismereteket kaptok. És két könyv a Harry Potter rajongóknak: a polcon vár benneteket a Harry Potter képes kalauz és a Hermione Granger képeskalauz.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább