Itt a tavasz, itt vannak új könyveink

Áprilisban is várjuk Önöket új könyveinkkel. Kovács Krisztián könyvei mellett teljessé vált Ali Smith Évszakok sorozata, amely lírai meditáció a barátságról, a változó világról, a bizonytalan jelenről és arról, hogy milyenek a hétköznapok napjainkban Nagy-Brittanniában. Holóka Demeter Péter könyvtárunkban is járt könyvbemutatón, újabb könyvet kaptunk tőle ajándékba: Erdők alján, vizek partján címmel. Az Amigurumi – tarka forgatag című könyvben a most divatos horgolástechnikával készített kedves kis figurák találhatók kézműveskedőknek. A Cybercsapda című könyv az online tér veszélyes hatásira hívja fel a figyelmet.

ősztélnyáramigurumi tarka forgatagcybercsapda
 

 

montazs01montazs02

 

montazs03montazs04

 

montazs05montazs06

 

 

Új gyermek- és ifjúsági könyveink áprilisban

Folytatódik a Szimat naplója és a Varázslatok földje sorozat, több kötet is érkezett belőlük. A legkisebbeket lapozókkal várjuk. Gigantoszaurusz történeteiből is több kötet érkezett, ezzel a legkisebb dínórajongóknak szeretnénk kedveskedni. A mókus és medve sorozat könyveiben több igazán szórakoztató történet található, tele vidámsággal, izgalommal az egész család szórakoztatására. Gyertek, kölcsönözzétek őket! Olvasás kihívásunkban pecsétet gyűjthettek, az Állatbarát olvasás kihívásban pedig matricát kaptok bármely állatos könyv kölcsönzéséért.

 

 

montazs07montazs08

 

montazs09

 

 

Az erdőben egy bizonyos brummogást lehetett hallani. Még Mókus is felébred rá odafent, a fa odvában. Nahát. ki brummoghat? Ki más, mint Medve! A tó felé igyekszik a horgász-felszerelésével. Mókus is csatlakozik hozzá, legalább Medve nem lesz egyedül. Hamar összebarátkoznak, és csudás kalandokat élnek át együtt. Fellebbentik a fátylat az erdei szellemek titkáról, a rosszkedvűen induló napot feldobják egy vidám lubickolással a folyóban. fellépnek a nyuszik kórusával. és egyszer még vad viharba is kerülnek. Húsz történet, tele vidámsággal, izgalommal az egész család szórakoztatására.