A- A A+
gyermekkönyvtár

Postacím:

5500 Gyomaendrőd,
Fő út 230.

Nyitvatartásunk:

Hétfő - Péntek: 11 - 17
Szombat: részletek itt!

Telefon / Fax:

+36-66/218-370 

Befejeződött a 2022/2023-as SZÖVEGELŐ

 szovegelo fejlec

plakat szovegelo eredmenyhirdetes smSZÖVEGELŐ játékunk célja az olvasás megszerettetése, az értő olvasás tanulásának segítése és a szövegértés fejlesztése. Mindemellett az is célunk, hogy a kiválasztott szövegrészletek felkeltsék a játékban résztvevő gyerekek érdeklődését a kiválasztott történetek iránt, és keressék, ismerjék meg azokat - váljon igényükké az olvasás. Bízunk benne, hogy érdekes, izgalmas tartalmakat, szöveget olvastak a velünk játszó gyerekek! A játékot 203 tanuló kezdte el és 160 gyermek játszotta végig az öt fordulót.

Tapasztalataink szerint a szövegeket jól megértettétek, az arra vonatkozó kérdésekre többnyire jól válaszoltatok, a megoldási módok (például aláhúzás, bekarikázás stb.) értelmezése azonban nem mindig volt pontos, ebből adódtak pontvesztések.

Mindazok, akik mind az öt forduló feladatlapját megfejtették és visszajuttatták részünkre, oklevelet kapnak és apró tárgyjutalomban részesülnek. A díjak átadására 2023. június 1-jén, csütörtökön 14 órától kerül sor a Határ Győző Városi Könyvtárban.

A meghívott gyerekek névsora és az elért eredmények az alábbi linkeken olvashatók. Az eredmények azt mutatják, hogy az elérhető pontszám hány %-át érte el az adott gyermek.

2. osztály díjazottjai
3. osztály díjazottjai
4. osztály díjazottjai
5. osztály díjazottjai
Oklevéljutalomban részesülnek

Köszönjük, hogy velünk játszottatok! Köszönjük szépen az iskolák, a pedagógusok és szülők segítségét is!