A- A A+
gyermekkönyvtár

Postacím:

5500 Gyomaendrőd,
Fő út 230.

Nyitvatartásunk:

Hétfő - Péntek: 11 - 17
Szombat: részletek itt!

Telefon / Fax:

+36-66/218-370 

Olvasós, forró csokival és könyvekkel bekuckózós téli szünetre fel!

Kicsik és kicsit nagyobbak egyaránt találhatnak kedvükre való lapozgatót, olvasnivalót új meséskönyveink között. Misu és Cili kalandjai észrevétlenül adják át a pozitív életszemlélet alapjait a gyerekeknek; a Tölgyerdő meséi sorozat könyvecskéi számos titkos ablakot rejtenek, melyek kinyitogatásával válik kerekké a történet. Az Égbe szálló gyermekimák című könyv segítségével a gyerekek megtanulhatják gyakorolni a hála érzését. Berg Judit legújabb könyve pedig a kezdő olvasóknak kedvez, és Rumini izgalmas és vicces történeteivel segíti a gyerekeket ebben a fontos lépésben.

Tovább
Tovább
Tovább

A nagyobbak számára több sorozat újabb köteteit ajánljuk – Dusty kutya kalandjait, a Nyomozás a suliban legfrissebb rázós ügyeit, a Rossz fiúk sorozat fergetegesen vicces, rekeszizomfájdító történeteit, a Világ legrosszabb osztályának sztorijait, a Könyvvadászok izgalmas játékait és a Pokkernapló főhősének történetét, akinek van baja elég.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

A Tudatos szülő könyvgyűjteményünket a Montessori-módszer szellemében összeállított babakönyvekkel, képes könyvecskékkel és néhány lelki „elsősegély” kötettel bővítettük. Utóbbiak a szorongás és a félénkség leküzdésében segíti a gyerekeket, így magabiztos és önálló fiatalok válhatnak belőlük.

Tovább
Tovább