A- A A+
gyermekkönyvtár

Postacím:

5500 Gyomaendrőd,
Fő út 230.

Nyitvatartásunk:

Hétfő - Péntek: 11 - 17
Szombat: részletek itt!

Telefon / Fax:

+36-66/218-370 

Múlik a tél – új könyvek érkeztek

A legkisebbek találkozhatnak Alaszkával, aki a tengerentúlon született, fenn északon, ahol a nap laposan süt, rövid a nyár, és hosszú, hideg a tél. Alaszka külsejében is különbözik az európai hódoktól: ő ugyanis egy kanadai hód. Alaszka, Robin Hód és Bunyó kutya között azonnal barátság szövődik, s már kezdődhet is a számtalan kaland.

A nagyobbak is kutyás történeteket olvashatnak. Folytatódik a Bubi nevű mopsz naplója, aki utálja a telet. Mi történik, ha elveszítenek egy kutyát, akiről kiderül, hogy egy nagyhatalmú sárkány? A sárkányugatás című könyvből kiderül. A szakkönyvek most a programozásról és a környezet védelméről szólnak. A Mocsok, műanyag és számtalan szemét című könyv tele van hasznos tanácsokkal és tippekkel, melyek segítenek csökkenteni a felhalmozott szemetet és újrahasználni az üveget, műanyagot, papírt és fémet.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Gastonnal, a kis unikornissal már találkozhattatok. Amikor elégedett és boldog a sörénye a szivárvány színeiben ragyog. Ha bántja valami a sörénye egyszínű lesz. Most is különböző érzelmekkel találkozik, amelyeknek a feldolgozásához ad segítséget egy-egy könyv.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Mindenkinek jó olvasást kívánunk!