A- A A+
gyermekkönyvtár

Postacím:

5500 Gyomaendrőd,
Fő út 230.

Nyitvatartásunk:

Hétfő - Péntek: 11 - 17
Szombat: részletek itt!

Telefon / Fax:

+36-66/218-370 

Szeptemberi ajánlatok kicsiknek és nagyobbacskáknak

Tovább

Kufli kedvelők! Irány a pofavágóverseny! Óvodába menni nem könnyű. Segít Finy Petra könyve az Óvodások kézikönyve. A kínálatban található még könyv Menő macskákról, 3-5-8 perces mesék utazáshoz és kalandozáshoz.

És ajánljuk még ezeket a meséskönyveket is:
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Olga, a papírlány különleges utazásba kezd, ahol minden lehetséges: A nyúl beszél, a medve szabó akar lenni. Csücsök, a Hős Kiflivég királylányt menteni indul. Lackfi János „újragombolta” Móra Ferenc kincskereső kisködmönét, azaz átdolgozta a történetet. Így ti is szívesen elolvassátok. Előfordult már, hogy versírással próbálkoztál? De nem tudtad hogyan ? A Titkos versműhely című könyv érdekes feladatokkal segít elsajátítani az alapokat. Folytatódik Tom Gates és a Zizi naplója. Készen állsz arra, hogy megismerd a világ legrosszabb gyerekeit? Öt gusztustalan fiút és öt borzalmas lányt? A világ legrosszabb gyerekei című könyv összehoz velük.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Ismereteket szerezni hasznos és érdekes elfoglaltság. Az univerzum, a világ keletkezése, a Nap, a fénysebesség, a gravitáció, a fekete lyuk rendkívül izgalmas témák. Ráadásul ezekről rókapapa mesél a kis rókáknak és természetesen neked is.

Tovább
Tovább